O nama


GS TEHNIKA doo osnovana je 15.februara.1992 godine i od osnivanja se bavi pretežno termomašinskim instalacijama kako stambenih, poslovnih tako i industrijskih objekata.


Bavimo se kako projektovanjem i izvođenjem tako i nadzorom za objekte iz oblasti termotehnike.


U oblasti klimatizacije pratimo svetske trendove i pokušavamo da nađemo najbolje rešenje za Vas naše klijente. Kao što su Toplotne pumpe vazduh/voda , voda/voda, rekuperatore sa integrisanim toplotnim pumpama, bojlere sa integrisanim toplotnim pumpama, tako da sa što manjim utroškom energije dobijate i do COP 9.5 na nekim uređajima (1kW struje = 9.5kW grejanja).

Misija

Želimo da budemo lider na tržištu termotehnike u izgradnji stambenih i poslovnih objekata u regionu. Sigurni smo da će u oblasti termomašinskog inženjeringa domaći i strani investitori u nama videti partnera sa kojim dobijaju kvalitet, sigurnost i pouzdanost. Kao i brz, efikasan servis.

Vizija

Naš primarni cilj je da klijenti budu zadovoljni kvalitetom u projektovanju, izvođenju i inženjeringu stambenih i poslovnih objekata u svakom pogledu, tako da kupovinom Evropskih proizvoda od fabrika koje zastupamo dobiju kvalitet, pouzdanost i dugotrajnost sistema. Težimo kvalitetu koji će našim klijentima obezbediti dugotrajnu saradnjnu.

Sarađujemo sa renomiranim Evropskim proizvođačima opreme za klimatizaciju kao što su: